Графік роботи:  
Пн-Пт:  с 09:00 до 19:00  
Сб:  доставка
Bc:  доставка

Все, що ви хотіли знати про ручну поклажу

Мандрівники, які часто користуються послугами авіакомпаній, знають про те, наскільки зручніше подорожувати з ручною поклажею. По-перше, можна бути повністю впевненим у збереженні своїх речей, що з ними нічого не трапиться при завантаженні і вивантаженні з літака. По-друге, це економить час, оскільки не потрібно чекати у багажної стрічки, витрачати час на огляд багажу.


Щоб без турбот провозити особисті речі в салоні літака, досить лише правильно підібрати валізу або сумку.

Під ручною поклажею маються на увазі особисті речі, предмети, які пасажир може не здавати в багажне відділення. За нормами авіаперевезень, вага ручної поклажі становить від 5 до 10 кілограм, габарити не повинні бути більшими ніж 55 × 40 × 20 см. Однак, різні авіакомпанії можуть вносити корективи в ці вимоги, тому бажано уточнювати габарити ручної поклажі у вашій авіакомпанії.

Для перевезення ручної поклажі, найчастіше, використовується валізу, але можна вибрати і інші дорожні аксесуари:

• Наплічна сумка або її різновид на коліщатках;

• Рюкзак з ременями для зменшення обсягу;

• Б'юті кейс, в якому можна перевозити косметичне приладдя;

• Портплед для транспортування костюмів або вечірніх суконь.

Якщо ви подорожуєте з ноутбуком або планшетом, підбирайте аксесуари, в яких є відділення, що забезпечують безпеку техніки. Підібрати такі вироби ви можете в нашому магазині. Електроніку можна перевозити в окремому кейсі, який не враховується при зважуванні і вимірі ручної поклажі.

Щоб ви не зазнали труднощів при виборі валізи для ручної поклажі, ми підібрали для вас цінні поради.

Вибирайте моделі відомих компаній, що надають гарантійні сертифікати на свою продукцію.

Обов'язково звертайте увагу на якість фурнітури, швів та оздоблення.

Підбирайте валізи, враховуючи особливості багажу. Часто перевозите крихкі речі? Тоді краще вибрати модель з міцними стінками.

При виборі валізи в нашому магазині, ви завжди можете звернутися до наших консультантів за допомогою. Ви отримаєте підказки: які саме моделі підійдуть для подорожей в літаку.

У каталозі нашого магазину зібрані валізи з інноваційних матеріалів, які відштовхують забруднення, стійких до впливу УФ-променів.

Огляд брендів валіз які підходять під ручну поклажу

Ми постаралися створити для вас найбільш повну добірку малих валіз для ручної поклажі від світових виробників. Всі моделі, представлені тут, підходять в якості ручної поклажі.


Лідером продажів аксесуарів для подорожей вважається компанія Roncato, в її асортименті можна знайти компактні валізи на будь-який смак. Основні матеріали, що використовуються у виробництві: тканина, поліпропілен і полікарбонат. Любителі практичних і зручних в користуванні валіз з текстилю адресована серія Stargate - моделі виготовлені з комбінації нейлону і поліестеру 600D, стійкого до розриву і стирання, атмосферних впливів і УФ-променів. Цей матеріал тривалий час не втрачає зовнішнього вигляду і яскравості кольору. Виріб виконаний в елегантному дизайні, він має кишені на фронтальній панелі, зручні колеса для плавного перевезення багажу.

Моделі серії Light виготовлені з поліпропілену - матеріалу, ударостійкого, жорсткого, стійкого до стирання і подряпин. В такій валізі всі ваші речі залишаться в цілості й безпеці, а сам виріб збереже привабливий вигляд надовго. Міцна телескопічна ручка, надійні коліщатка гарантують зручність пересування. Зсередини розташовані еластичні компресійні ремені для фіксації багажу.

Якщо ви шукаєте ідеальний захист багажу від пошкоджень, часто перевозите крихкі речі, зверніть увагу на серію UNO ZSL Premium. Валізи виготовлені з 100% полікарбонату - матеріалу еластичного, стійкого до появи тріщин і подряпин, стійкого до перепадів температур. Для додаткового підвищення ефектності зовнішнього вигляду, фронтальні панелі декоровані фактурним малюнком. Додатково безпеку багажу забезпечує блискавка High Tech security ZIP. Якщо вам необхідно буде пройти митний огляд, це зробити легко, завдяки кодовому замку TSA. Колісна база представлена чотирма спареними колесами, які пересуваються безшумно і обертаються на 360 градусів.

Не менш широким асортиментом представлені валізи бренду Puccini - ви можете вибрати моделі тканинні, з ABS пластику, поліпропілену і полікарбонату. Серія Camerino представлена виробами з міцного, стійкого до зносу і атмосферних явищ поліестеру. Модель відрізняється строгим, лаконічним дизайном. Для зручності пасажира, фронтальна панель має функціональні кишені.

Підвищеним вимогам міцності і безпеки відповідає серія чотириколісних моделей з полікарбонату, представлених варіантами в різних кольорах. Зручність транспортування забезпечують ручки для перенесення багажу в вертикальному положенні, міцна телескопічна ручка, каучукові колеса, що пересуваються безшумно. Перевага виробів з полікарбонату полягає в тому, що цей матеріал легко забарвлюється під час виробництва, тому валізи представлені найбільш різнобарвними відтінками.

Якщо ви хочете, щоб ваш багаж виділявся на тлі інших, виберіть яскраві валізи Puccini з полікарбонату. Головний нюанс подібних виробів: яскраві, контрастні вставки.

Сміливо і завжди в тренді!


Оригінальні аксесуари випускає компанія March, що використовує у виробництві інноваційні матеріали. Підвищеним попитом користується серія Ribbon, представлена в яскравих і незвичайних відтінках. Головна особливість цих виробів криється не в тому, що вони виготовлені з ABS пластику і полікарбонату, а в текстурованому покритті, на якому непомітні подряпини. Максимум зручності на борту літака і при транспортуванні багажу забезпечують міцні, надійні ручки, спарені каучукові колеса системи спінер. Тобто, вони обертаються на 360 градусів.

Моделі March Rocky також виготовлені з комбінації ABS пластику і полікарбонату, але панелі декоровані рельєфними смугами. Таке виконання підвищує надійність перевезення вашого багажу і роблять непомітними невеличкі пошкодження.

Схожі за характеристиками валізи Avenue, але вони мають оригінальне дизайнерське оформлення - панелі покриті текстурованими квадратами. Такий дизайн виконує відразу дві функції: прикрашає виріб, робить непомітними подряпини і пошкодження.

Ергономічні вироби серії Flybird виготовлені з міцного, зносостійкого нейлону, який тривалий час не втрачає привабливість, не намокає і не вигоряє за сонцем.

Цінителі підвищеної безпеки давно знають продукцію бренду CAT, який випускає дуже якісні валізи для подорожей в абсолютно екстремальних умовах. Зокрема моделі серії Roll Cage виготовлені з міцного полікарбонату, пофарбованого в колір металік, чорний і сірий. Оригінальні рифлені візерунки на панелях надають схожості з металом. Люди навколо будуть здивовані зовнішнім виглядом вашого багажу, а ви будете впевнені в його повній цілості!

Лінійка TANK вже однією своєю назвою говорить про сутність валіз - вони супер надійні і дуже міцні! Панелі виготовлені з полікарбонату, що витримує удари, тиск, падіння. Незвичайний рельєфний візерунок у вигляді алмазу надає валізам додаткової привабливості. Зручні ручки для перенесення, телескопічна ручка для кочення і посилені колеса-спіннери гарантують максимум зручності.

Якщо ви шукаєте легкі і компактні валізи, до вашої уваги серія - CAT Cube, вироби в рамках якої виготовлені з поліестеру. Матеріал має невелику вагу, але високу міцність, відрізняється стійкістю до дії температур, УФ-променів. На фронтальній панелі розташовано кілька кишень оригінального дизайну, що підвищують рівень комфорту подорожей. Моделі представлені в різних кольорах, в тому числі і камуфляжному варіанті.


Є з чого вибрати і в асортименті бренду Members - серія Beaufort представлена різними кольорами, вироби виготовлені з міцного, водостійкого поліестеру. Зовнішня структура матеріалу денім відрізняється підвищеною міцністю, що забезпечує тривале використання. Всі дрібниці - здвоєні колеса-спіннери, зручні ручки для захвату і телескопічна ручка, надійні блискавки, гарантують комфорт вашої поїздки.

Підібрати будь-яку з цих валіз ви можете в нашому магазині.

Відгуки покупців

Ще немає відгуків.

Залиште свій відгук про цей товар